sâmbătă, 25 septembrie 2010

Citeste Biblia!

Astazi ni se ofera un belsug de literatura. Piata este inundata, chioscurile sunt pline de ziare. Unii isi petrec o buna parte din timpul liber in fata calculatorului, la televizor, cu romane si reviste. Se citeste orice murdarie si inima se tulbura de orice stire din toata lumea. Inima se umple treptat de invidie, amaraciune si nemultumire. Se pune mereu intrebarea: De ce imi merge mie mai rau ca celorlalti? De ce? De ce?

Ai incercat sa cercetezi singura carte importanta, Biblia, pentru a primi raspuns la intrebarile tale? La inceput, probabil, vei intelege putin, deoarece Biblia nu poate fi "inghitita" ca un roman politist sau ca un ziar; dar numai aici gasesti raspunsul lui Dumnezeu la intrebari.

Toti oamenii depind de Dumnezeu. Ei trebuie sa mearga pe calea vietii si de aceea au nevoie de lumina divina. Cuvantul lui Dumnezeu arata gandurile si intentiile Sale cu noi. Adevarul Sau ne va fi un indicator, daca dorim acest lucru cu seriozitate. Orice incercare de a gasi gandurile lui Dumnezeu in literatura celor mai mari scriitori, este o incercare zadarnica. De aceea te rog: citeste zilnic Biblia, asa vei gasi intelepciunea si mantuirea lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu